HUCER 2023 Programterv

Kedves Kollégák!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a HuCER 2023 programja elérhető:

HUCER 2023 Programterv

Tájékoztató részvételi díjhoz: A részvételi díj tartalmazza a szakmai programot, az étkezéseket, valamint támogató lektori vélemény esetén a tanulmány megjelenését online kötetben vagy folyóiratban. (Az útiköltséget és a szállásköltséget nem tartalmazza!)

A pénzügyi adminisztráció megkönnyítése érdekében kérjük, hogy a konferencia részvételi díját a helyszínen, készpénzben fizesse be. A befizetéséről igény esetén számlát, egyéb esetben nyugtát állítunk ki. Átutalásos számlát 5 főnél nagyobb együttes számlázás esetén kérhetnek előzetesen a heraevkonyvek@gmail.com e-mailcímen.

Részvételi díjak:

A HERA tagok esetén felhívjuk a figyelmüket, hogy kedvezményes részvételi díjra a tagdíjat (3.000 Ft/fő)befizetettek részére van lehetőség, amit csak magánszemély fizetheti be. (De egy magánszemély befizetheti több tag díját is, ebben az esetben a megjegyzésrovatban jelezve, hogy kiknek a tagdíja.) Tagdíjról nem kerül kiállításra számla az aktuális számviteli szabályok szerint.)

HERA tagok konferencia részvételi díja 10.000 Ft/fő.
Nem HERA tagok konferencia részvételi díja 18.000 Ft/fő.

Aki előzetes kérést jelzett a beosztás kapcsán, azt igyekeztünk maximálisan figyelembe venni, további kéréseket nem tudunk teljesíteni. Aki elírást észlel a programban, az jelezze az info@hera.org.hu címen és azokat természetesen javítjuk.

Szeretettel várunk minden regisztrált résztvevőt a konferencián!

 

A hozzászólások le vannak tiltva.